Blowkob møll

Bondage kolon..

Smerter i nedre del av magen gravid nakensoling

smerter i nedre del av magen gravid nakensoling

Plagene er urolig mage, man har ofte plutselig oppstått dotrang og smerter som letter etter at man har tømt seg, og også ofte luftproblemer. Disse plagene høres ikke farlige. Dersom det vedvarer, anbefaler jeg deg å kontakte fastlegen din på nytt og eventuelt bli henvist til gynekolog. Om du bekymrer deg så må du ta kontakt med JM eller lege, så de kan få sjekket at det ikke er noe på fære. Aner ikke hva det kan komme av, men lege sa at sålenge jeg kjenner liv daglig, å ikke har noe blødning eller vann-avgang så skal jeg ikke bekymre meg.

Videos

ExxxtraSmall - Cute Petite Fucked By Step Brother In Bathroom. smerter i nedre del av magen gravid nakensoling

Smerter i nedre del av magen gravid nakensoling - Smerter i nedre

Men det er utrolig ubehagelig, spesiellt om nettern, da er det værst. Mest sannsynlig er dette en ufarlig og forbigående tilstand, og skyldes økt gassdannelse i tarmen. Ganske som du beskriver. Cyster på eggstokkene kan gi smerter i nedre del av magen, og det kan også være tarmrelaterte plager. Sist EL var veldig "rolig".

Smerter i nedre del av magen gravid nakensoling - Smerter i nedre

Jeg er litt usikker på hva smertene i magen skyldes. Håper dette var til hjelp, lykke til! Jeg tror ikke dette er noe alvorlig, og jeg tror ikke dette er noe som kan skape problemer for deg med tanke på å bli gravid. Hei, jeg venter også januar baby. Ser du har tatt pergo.

0 Svar till “Smerter i nedre del av magen gravid nakensoling”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *