Blowkob møll

Bondage kolon..

Slette facebook konto permanent narvik

slette facebook konto permanent narvik

Men Facebook gemmer stadig disse oplysninger, så hvis du en dag vil komme tilbage til Facebook, så vil du til enhver tid kunne genaktivere din profil ved at logge ind med din e-mail og adgangskode. Dine billeder, statusopdateringer eller andre data, der er lagret i backupsystemer. Husk at du ikke kan aktivere kontoen på nytt eller hente noe av det du har lagt til. The deletion process begins 14 days after you submit your request. Det er de færreste der ikke har hørt om Facebook før. En venn kan for eksempel fortsatt ha meldinger fra deg selv etter at du har slettet kontoen din. Måske stadig se beskeder fra dig, selv efter du har slettet din konto. If you don't think you'll use Facebook again, you can request to have your account permanently deleted. Mens vi sletter denne informasjonen, er den ikke tilgjengelig for andre som bruker Facebook.

Hvordan: Slette facebook konto permanent narvik

For at slette din profil, skal du blot gå ind på følgende link: m/help/delete_account hvorefter du kan slette din profil ved at trykke på Slet min profil). Disse oplysninger findes stadig, efter du har slettet din konto. Når du sletter kontoen din, kan ingen se den på Facebook. Then, if you'd like your account permanently deleted with no option for recovery, log into your account and let us know. For når du uploader billeder på Facebook, giver du dem faktisk råderet og ejerskab over disse billeder dvs. Det kan ta opptil 90 dager å slette alle tingene du har publisert, for eksempel bilder, statusoppdateringer eller andre data lagret i systemer for sikkerhetskopiering. slette facebook konto permanent narvik

Videos

Her pussy is quivering from permanent orgasm. slette facebook konto permanent narvik It may take up to 90 days from the beginning of the deletion process to delete all of the things you've posted, like your photos, status updates or nakne svenske damer sex vidioer other data stored in backup systems. Hvis du ikke tror, at du vil bruge Facebook igen, kan du anmode om at få din konto slettet permanent. Skulle du en dag så få løst til igen at aktivere din den, skal du blot logge ind med den e-mail-adresse og adgangskode, som du før brugte til din profil. Slet profil permanent, vil du derimod slette din profil permanent, er proceduren lidt anderledes. Vi vil i denne guide viser dig hvordan du gør begge dele. Herefter burde din Facebook profil være deaktiveret. Men vil du gerne af med din Facebook profil, har du faktisk to muligheder; du kan nemlig vælge blot at deaktivere den, eller du kan slette den permanent. Lige meget hvilken grund det er, er der altså tilfælde hvor man gerne vil slette ens profil.

0 Svar till “Slette facebook konto permanent narvik”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *