Blowkob møll

Bondage kolon..

Linni meister sang store norske pupper

linni meister sang store norske pupper

( joda, jeg blir faktisk det, jeg har de beste vennene i verden, de bryr seg ikke om det ). Ingen middager hos svigers. Man kan ikke skylde på at man skal på besøk til svigers, når det dukker opp ting man ikke har lyst til. Man har jo uansett ingen hjemme som venter. Ingen som tapper i et varmt badekar til deg og gir deg deilig massasje. Ups det var hvit fluesopp ja, sier du det. Man har ingen til å hjelpe seg til å bære maten hjem fra butikken. Det er ingen som er sjalu på deg om du flørter litt med andre gutter! Bli sett på som bitter og sur, og at man ikke klarer å finne noen som liker.

Linni: Linni meister sang store norske pupper

Man har da ikke noe liv allikevel. Å sitte som veggpryd, når alle skal danse romtantiske pardanser. Tips oss på eller ring vår tipstelefon 93076767! Men det så jeg ikke noe til gitt! Eller man kan jo selvfølgelig treffe noen på nettet. Det går ann og snakke, og prøve å være hyggelig. Andre skjønner ikke hvorfor man er blakk, man har jo kun seg selv og tenke på! ( ok, kanskje ikke så lei meg for det! Welcome to my not-life! linni meister sang store norske pupper

Store norske pupper: Linni meister sang store norske pupper

Etter gårsdagens utskeielser, når man ligger i fosterstilling med fylleangst, så har man ingen som sier til en «det går bra». Så får vi se om rumpa mi kan knuse puppene hennes på Youtube. Nå håper Linni å bli enda mer populær - ved å fri til gutter som liker andre deler av kvinnekroppen best. Folk som sier «jammen, hva var galt med han da, han var jo all right». Det er ikke greit!

0 Svar till “Linni meister sang store norske pupper”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *